Diensten

onze diensten

Fysiotherapie:

Ervaart u problemen van het bewegingsapparaat bij bewegingen of houdingen in uw sport, werk of dagelijks leven dan kunnen wij u met fysiotherapie helpen. De fysiotherapeut maakt een nauwkeurige analyse van uw klachten waarna een heldere diagnose wordt gesteld.

Onze diensten

Manueel therapie:

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn reguliere opleiding fysiotherapie een driejarige masteropleiding manueel therapie heeft gevolgd. De manueel therapeut is gespecialiseerd in het functioneren van gewrichten van de wervelkolom en andere gewrichten van het lichaam.

onze diensten

Sportrevalidatie

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten revalidaties en trainingen. Revalidatie na een operatie, sportblessure of na een trauma waarbij er een verstuiking of een botbreuk is opgelopen, ook helpen wij u weer te revalideren na bijvoorbeeld een periode van werkonderbreking.

Onze diensten

Echografie:

Een duidelijke diagnose bij uw klacht? Echografie biedt uitkomst. Echografie is een aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek om een duidelijke(re) diagnose te stellen.

onze diensten

Dry needling

In een spier kunnen door verschillende oorzaken myofasciale triggerpoints (spierknopen) ontstaan. Voorbeelden van deze oorzaken zijn overbelasting, oververmoeidheid, een ongeluk, gewrichtsdysfunctie of stress. Deze triggerpoints kunnen (uitstralende) pijnklachten veroorzaken, verlies van spierkracht en mobiliteit.

Onze diensten

Oncologische fysiotherapie

Als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, is het zinvol om uw conditie op peil te houden. Uit onderzoek blijkt dat het veel voordelen heeft om tijdens en na de behandeling tegen kanker een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen.

onze diensten

bekkenklachten bij zwangerschap

Bekkenklachten of lage rugklachten bij zwangerschap is erg vervelend. Gelukkig kan je
er bijna in alle gevallen iets laten doen.

Onze diensten

Revalidatie na Corona / COVID-19

Heeft u een besmetting doorgemaakt van het coronavirus, in thuis quarantaine of in het ziekenhuis?
Dan kan dit een grote impact hebben op uw fysieke en mentale gesteldheid. Klachten als kortademigheid, vermoeidheid, verminderd uithoudingsvermogen en kracht kunnen na besmetting nog lang aanhouden.

Direct in contact komen met een van onze fysiotherapeuten?