Fysiotherapie prakijk Bruin Waleson | Geen wachtlijst, snel terecht!

 

Fysiotherapie

Ervaart u problemen van het bewegingsapparaat bij bewegingen of houdingen in uw sport, werk of dagelijks leven dan kunnen wij u met fysiotherapie helpen.  De fysiotherapeut maakt een nauwkeurige analyse van uw klachten waarna een heldere diagnose wordt gesteld. Wij richten ons hierbij niet alleen op de locatie van de klacht maar bekijken het lichaam als één bewegingsketen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat schouderklachten ontstaan door een niet goed functionerend wervelgewricht. Vervolgens stelt u samen met één van onze fysiotherapeuten u een doel op waarbij uw hulpvraag centraal staat en wordt het behandeltraject met u besproken.

Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt waar uw klachten vandaan komen, de behandeling zal daarom altijd starten met een heldere uitleg over de oorzaak van uw klachten. De fysiotherapeutische behandeling bestaat uit een combinatie van mobilisaties, oefentherapie en andere aanvullende interventies. Naast de behandeling zelf geven wij preventief advies en voorlichting om herhaling van klachten te voorkomen.

Behandeling aan huis:
Indien u niet in staat bent om voor een behandeling naar één van onze praktijken te komen kunnen wij u op verzoek van de huisarts of specialist aan huis behandelen.