Fysiotherapie prakijk Bruin Waleson | Geen wachtlijst, snel terecht!

 

revalidatie

Revalidatie:

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten revalidaties en trainingen. Revalidatie na een operatie, sportblessure of na een trauma waarbij er een verstuiking of een botbreuk is opgelopen, ook helpen wij u weer te revalideren na bijvoorbeeld een periode van werkonderbreking.

 

Door onze samenwerking met SportCity biedt onze praktijk uitstekende mogelijkheden om te revalideren en te trainen. Wij hebben de beschikking over een uitgebreide fitnessruimte en oefenzaal waar oefenprogramma’s kunnen worden uitgevoerd. De fysiotherapeut stelt samen met u een oefenprogramma op waarbij uw hulpvraag centraal staat. Wij zorgen ervoor dat u weer voluit kan genieten van bewegen. Wij vinden individuele aandacht belangrijk, ieder persoon is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Oefenprogramma’s worden door ons individueel begeleid.

Sportrevalidatie:

Wanneer u niet meer kan genieten van uw sport  door een blessure kan dit een groot effect hebben op uw gezondheid en humeur. Sporten maakt gezond en houdt je mentaal scherp. Sporters willen zo snel mogelijk weer kunnen bewegen op hun oude niveau, of dit nou recreatief of op prestatie niveau is. Een sportfysiotherapeut heeft kennis van het ontstaan van sportblessures en begrijpt wat voor bewegingen en belastingen van het lichaam nodig zijn om tot een optimale sportprestatie te komen.

 

Door middel van een precieze analyse van uw motoriek en sportbelasting maakt de sportfysiotherapeut een persoonlijk programma om zo snel mogelijk weer tot een gewenst sport niveau te komen. De sportfysiotherapeut richt zijn behandeling op uithoudingsvermogen, coördinatie, mobiliteit, kracht en snelheid en probeert dit te integreren in een persoonlijk afgesteld oefenprogramma. Door onze samenwerking met SportCity heeft onze praktijk uitgebreide trainingsmogelijkheden waardoor we in staat zijn om u weer terug te brengen naar u gewenste sport niveau. Wij vinden individuele aandacht belangrijk, ieder persoon is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Oefenprogramma’s worden door ons individueel begeleid.