Fysiotherapie prakijk Bruin Waleson | Geen wachtlijst, snel terecht!

 

Informatie

Indien u na het lezen nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen:
020 665 4044
info@bruinwaleson.nl

Tarieven

  
tarieven 2024 
Screening / intake + onderzoek 55,-
Behandeling fysiotherapie40,-
Behandeling fysiotherapie aan huis55,-
Behandeling manuele therapie55,-

Behandeling manuele therapie aan huis

66,75

voorwaarden

De behandeltijd is 30 minuten, inclusief verwerking van administratieve gegevens door de fysiotherapeut. Wij streven ernaar om voor een eerste afspraak een uur de tijd te nemen (Screening / intake + Onderzoek + Behandeling).  Bij verhindering dient u 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen. Bij een niet nagekomen afspraak brengen wij 35,- in rekening. Download hier de huisregels en voorwaarden.

Betaling

Fysiotherapie wordt alleen voor chronische indicaties, na de eerste 20 behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Voor alle niet-chronische indicaties wordt fysiotherapie en manuele therapie vergoed indien u zich voldoende aanvullend verzekerd heeft. In dat geval dienen wij de declaratie in bij uw zorgverzekeraar. Indien u geen of gedeeltelijke aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft, zult u zelf de factuur voor de niet vergoede behandelingen toegestuurd krijgen. Download hier de huisregels en voorwaarden.

 

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling fysiotherapie of manuele therapie geheel of gedeeltelijk. Kijk dit na in uw verzekeringspolis. U kunt dit bekijken op de website: zorgvergoeding.com

De praktijk staat geregistreerd bij KNGF, NVMT en het kwaliteitsregister fysiotherapie. Hierdoor voldoen wij aan alle door het register gestelde kwaliteitseisen. Zie kngf.nl en nvmt.nl

De praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

 

Klachten

Fysiotherapie Bruin Waleson heeft een klachtenprocedure ontwikkeld ten behoeve van haar patiënten. Download hier de klachtenprocedure.

Huisregels

Voor een optimale dienstverlening heeft fysiotherapie bruin waleson huisregels en voorwaarden opgesteld. Alle patiënten van de praktijk verklaren zich automatisch akkoord met deze regels en voorwaarden.

Download hier de huisregels en voorwaarden.

 

Meest gestelde vragen

1. Heeft u een contract met mijn zorgverzekeraar?
We hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

2. Hoelang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt 30 minuten. Komt u voor de eerste keer? Dan streven wij ernaar om 60 minuten de tijd te nemen (Screening / intake + Onderzoek + Behandeling).

3. Heb ik een verwijzing nodig?
Nee, er is geen verwijzing nodig, behalve als u onder behandeling komt na een recente operatie, een andere chronische indicatie of bij ‘aan huis’ behandeling.

4. Wat is een chronische indicatie?
Een chronische indicatie is een aandoening die door de overheid is aangewezen als chronisch en zal na de 20ste behandeling vergoed worden uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering en indien u niet voldoende aanvullend verzekerd bent, dient u de rekening zelf te betalen.

5. Wat zijn de tarieven als ik niet verzekerd ben voor fysiotherapie of manuele therapie?
Zie onder ‘informatie’ de tarieven.

MijnZorg app

Vanaf heden maken wij gebruik van de ‘mijnzorg app’. Nooit meer je afspraken en oefeningen vergeten! De oefeningen die wij met u bespreken komen door middel van video’s in de app te staan, u kunt deze altijd terug kijken. U kunt reminders instellen zodat u nooit meer vergeet uw oefeningen te doen, dit draagt bij aan een sneller herstel. Daarnaast kunt u altijd terug kijken waar en wanneer u een afspraak heeft. Bij aanmelding krijgt u van ons inloggegevens en kunt u direct aan de slag!