Fysiotherapie prakijk Bruin Waleson | Geen wachtlijst, snel terecht!

 
Over ons

Ontmoet ons team

Mirjam Bruin

“Individuele aandacht is voor mij de crux. Iedereen heeft weer zijn eigen verhaal. Daarnaar luisteren is essentieel voor het herstel”.
In 1985 studeerde Mirjam Bruin af aan de toenmalige Academie voor Fysiotherapie in Amsterdam. Na een periode in loondienst begon ze in 1990 haar eigen praktijk; sinds 2006 is die gevestigd in SportCity Wibautstraat, in de mooie voormalige Renault-garage. Met DAM-therapie (Driedimensionaal Arthrokinematisch Mobiliseren) kwam ze voor het eerst in aanraking in 1999. Ze volgde er jarenlang cursussen in, deed ook een opleiding aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht en veranderde haar behandelmethode radicaal. Ze is inmiddels Master Manueel therapeut. Mirjam is een gedreven therapeut die veel voldoening haalt uit haar werk.

 

BIG nummer: 69033317504

AGB code: 04000700

Daan Waleson

 “Ik zie het als mijn taak om u op een gezonde manier te laten bewegen. Sport en bewegen, op elk niveau, is voor iedereen belangrijk. Samen werken we naar een vooraf opgesteld doel om te zorgen dat u uiteindelijk weer klachtenvrij kunt functioneren.”

Daan is fysiotherapeut en ook master manueel therapeut. Hij heeft in juni 2016 de Master of Science Manueel therapie aan de SOMT afgerond Binnen de praktijk houdt hij zich met name bezig met sportrevalidatie, wervelkolom gerelateerde klachten, schouder – en knie klachten. Al van jongs af aan beleeft hij erg veel plezier aan sport en bewegen en staat hij voor iedereen klaar om hier net zo veel plezier uit te halen.

 

Lid van het RugNetwerk 

 

BIG nummer: 59912681404

AGB code: 04117554

Thomas Ossenkoppele

“Het menselijk lichaam fascineert mij enorm. Met veel enthousiasme probeer ik dan ook tot de kern van uw gezondheidsprobleem te komen om vervolgens een passend behandelplan op te stellen. U weer klachtenvrij laten functioneren, dat is waar ik heel veel voldoening uit haal.” Thomas is fysiotherapeut en manueel therapeut. Als fanatiek sporter begrijpt hij als geen ander hoe frustrerend een belemmering in het bewegingsapparaat kan zijn. Vaak speelt pijn hierbij een belangrijke rol. Toch zijn er dan ook voldoende mogelijkheden tot bewegen met als doel om uiteindelijk pijnvrij te kunnen functioneren.  Thomas gaat graag de uitdaging aan om u hierin te begeleiden. Zijn affiniteit ligt bij orthopedische klachten, wervelkolom gerelateerde klachten en sport revalidatie met knieletsel in het bijzonder. Daarnaast verzorgd Thomas de Dry Needling in onze praktijk.

 

BIG nummer: 09924545204

AGB code: 04246395

Sanne Boeken

”Niet meer kunnen of durven trainen vanwege een (langdurige) blessure of ziekte? Samen zoeken naar een juiste manier die goed bij je past zodat je weer met plezier en vertrouwen kan bewegen is mijn uitdaging.” Na de studie hippische bedrijfskunde te hebben afgerond in 2014 was Sanne op zoek naar iets wat beter bij haar paste. Via haar passie voor sport en de behoefte om mensen te helpen kwam zij bij de studie fysiotherapie terecht. Naast haar werk als fitness- en groepsles instructeur deed zij de opleiding fysiotherapie bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Afgelopen jaren heeft zij zich naast algemene fysiotherapie gespecialiseerd in de begeleiding van oncologische patiënten en de opleiding oedeem therapie afgerond. Naast haar werk als fysiotherapeut is zij personal trainer bij SportCity. Het motiveren van mensen, aanleren van de juiste techniek en om te gaan met beperkingen en hier een oplossing voor vinden is wat Sanne het leukste vindt van het vak. 
 
Lid van het Onconet
 
BIG nummer: 69923722704
AGB code: 04244381

Julia Rosenberg

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Direct in contact komen met een van onze fysiotherapeuten?